Θρήνος στην Βοιωτία: 14χρονο παιδί νεκρό ύστερα από τροχαίο

6-8-2015
















 Ακόμη ένα θανατηφόρο με τουρίστες στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Το τροχαίο έγινε χθες το απόγευμα στο 69ο χλμ στο Σχηματάρι στο ρεύμα προς Λαμία. Το βανάκι στο οποίο επέβαιναν πέντε τουρίστες κινούταν από Αθήνα προς Λαμία, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη πάνω σε προπορευόμενη νταλίκα.Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρή η άτυχη 14χρονη Ελβετικής υπηκοότητας ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και ο 55χρονος πατέρας της.

Σοβαρά επίσης τραυματίστηκε ο 52χρονος οδηγός, ένας ακόμη 61χρονος επιβάτης ο οποίος έχει Ολλανδική υπηκοότητα, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο πέμπτος επιβάτης, 37 ετών, Γερμανικής υπηκοότητας. Αρχικά όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια οι τρεις που ήταν σοβαρά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, εκ των οποίων η 14χρονη θανάσιμα.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού της θανούσας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια