ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ !!!

25-8-2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΟ Η ΘΗΒΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ποδοσφαιρική μας Ομάδα των Παλαιμάχων τού
ΑΟ Η ΘΗΒΑ , προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά , πού διοργανώνει ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού Ιστορικού ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στό Γήπεδο Περιστερίου , την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 , ημέρα τής Μεγάλης Εορτής τής Υψώσεως τού Τιμίου Σταυρού .

Στο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαιμάχων πού αναμένεται να προσελκύσει πολλούς Φιλάθλους , θα συμμετάσχουν οι Γηπεδούχοι τού ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ , ο ΑΟ Η ΘΗΒΑ , και η Ποδοσφαιρική Ομάδα τού SPORT FM .

Θα προηγηθεί Αγιασμός εν όψι τής νέας περιόδου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομο , και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το Τουρνουά μεταξύ των τριών Ποδοσφαιρικών Ομάδων των Παλαιμάχων .

Τιμητικές Απονομές σε Πρωταγωνιστές τής Ιστορίας των Ομάδων , αναμένεται να χρωματίσουν με συγκινήσεις την όλη Ποδοσφαιρική Εκδήλωση .

Την επιμέλεια τής διοργάνωσης τού Τουρνουά έχει ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων τού Συλλόγου των Παλαιμάχων τού ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,
Επιχειρηματίας ,κ. Μαρίνος Παπαντωνόπουλος ,
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ενώ προσκεκλημένοι

'' Τιμής Ενεκεν '' είναι οι Αθλητικογράφοι κ.κ. Ανέστης Τσακίρογλου και Δημήτρης Σοβατζής , οι οποίοι θα Τιμηθούν για την πολύχρονη προσφορά τους , στο Ποδόσφαιρο . Μετά το πέρας τού Τουρνουά , ο Επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Μόσχου θα προσφέρει Δεξίωση - Δείπνο προς τιμήν των Ομάδων , στο φημισμένο '' ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ CLUB '' , ιδιοκτησίας του .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟ Η ΘΗΒΑ
Δημήτρης Σοβατζής


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια