Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ομιλήτρια σε διεθνές συνέδριο για το χρέος

20-11-2015













Εκ των κεντρικών ομιλητών σε διεθνές Συνέδριο για το δημόσιο χρέος, στη Βαρκελώνη, είναι η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ στο περιθώριο του συνεδρίου θα έχει σειρά επαφών με κινήματα, συλλογικότητες και προσωπικότητες που θα συμμετέχουν.

Στο Συνέδριο με τίτλο «Debt Common Project for Europe», που πραγματοποιείται 18-21 Νοεμβρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ομιλήτρια στη θεματική ενότητα «Debt illegitimacy and Debt Audits as a proposal to Democratize Europe» («Η παρανομία του Χρέους και ο λογιστικός έλεγχος ως πρόταση για τον εκδημοκρατισμό της Ευρώπης»).

 Το συνέδριο συνδιοργανώνουν οι πλατφόρμες ODG («Debt Observatory in Globalization») και PACD (Citizen Debt Audit Platform) σε συνεργασία με τον Δήμο Βαρκελώνη, συμμετέχουν οργανισμοί, κινήματα, συλλογικότητες, εμπειρογνώμονες και ακτιβιστές που ασχολούνται με το θέμα του δημοσίου χρέους. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι και ο Ερίκ Τουσέν, μέλος της Επιτροπής για τη Διαγραφή του Χρέους του Τρίτου Κόσμου και επιστημονικός συντονιστής της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους στην Ελλάδα.


Πηγή:www.imerisia.gr

Σχόλια