ΤΩPΑ προειδοποίηση ΒΟΜΒΑ απο τους αγρότες: "Καλέστε ελικόπτερα να σας πάρουν"

12-2-2016
















 Με χειροκροτήματα, αναμμένους πυρσούς και σημαίες με τον Μαρίνο Αντύπα υποδέχτηκαν οι αγρότες της Αττικής την πομπή με τα τρακτέρ και τα αγροτικά των Θεσσαλών συναδέλφων τους.
Πανηγυρικό το κλίμα στις Αφίδνες, περίπου 20 τρακτέρ κατευθύνονται προς την Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00. Για τους αγρότες είχε ιδιαίτερη συμβολική σημασία να καταφέρουν τα τρακτέρ να μπουν στο κέντρο της Αθήνας και να φτάσουν στη Βουλή.

Αγρότες κυνηγούν με τις μαγκούρες τους τα ΜΑΤ που τρέχουν να σωθούν

Κρητικοί αγρότες, ενώ ήταν συγκεντρωμένοι στο υπουργείο Ανάπτυξης αποφάσισαν να κινηθούν προς την πλατεία Καραϊσκάκη γιατί ενημερώθηκαν ότι εκεί έχει εγκλωβιστεί αυτοκίνητο με αγροτικά προϊόντα τα οποία είχαν σκοπό να διανείμουν σε πολίτες.

Όμως φτάνοντας στην πλατεία Καραϊσκάκη, οι αγρότες είδαν ότι μια διμοιρία ΜΑΤ εμπόδιζε το όχημα να περάσει και τότε έγινε το έλα να δεις. Οι Κρητικοί άρχισαν να κυνηγούν με τις μαγκούρες τους αστυνομικούς οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή. Κυριολεκτικά το έβαλαν στα πόδια. Πέταξαν εναντίον τους και μπουκάλια χωρίς οι αστυνομικοί να αντιδράσουν.

Χαμός και στο Χαϊδάρι…

Επεισόδια ξέσπασαν όμως και στο Χαϊδάρι, όταν αστυνομικοί του ΜΑΤ δεν επέτρεψαν σε αγρότες να μπουν στην Αθήνα με τα αγροτικά τους οχήματα. Οι αστυνομικοί «μπλόκαραν» τους αγρότες, περίπου ένα χιλιόμετρο πριν το Δαφνί όπου δυνάμεις των ΜΑΤ έστησαν μπλόκο στους αγρότες της Πελοποννήσου, μην αφήνοντάς τους να περάσουν με τα οχήματά τους.

Όπως είπαν οι αγρότες της Πελοποννήσου «είπαμε να μην ανεβάσουμε τα τρακτέρ στην Αθήνα και δεν μας αφήνουν να μπούμε με τα αγροτικά».

Οι ίδιοι ήταν εξαγριωμένοι με αυτή την απόφαση, φωνάζοντας για «κόκκινη χούντα», «ζιμπάμπουε», «είμαστε Έλληνες πολίτες» και «θα βγει ο κόσμος με τα όπλα».

Πηγή:abcgreeknews.blogspot.gr

Σχόλια