Τα δύο πληρωμένα δημοσιογραφάκια συνεχίζουν και δε μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο στην “εκπομπή” τους, το μήνυμα της Ζωής προς τους πολίτες (με αφορμή τα δύο χρόνια από τις εκλογές του Γενάρη του ’15).

27-1-2017




















Τα δύο πληρωμένα δημοσιογραφάκια συνεχίζουν και δε μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο στην “εκπομπή” τους, το μήνυμα της Ζωής προς τους πολίτες (με αφορμή τα δύο χρόνια από τις εκλογές του Γενάρη του ’15).

Μεταξύ άλλων αστείων ανέλυσαν και την έννοια της “εντολής του κόσμου”, αυτής που κατάλαβαν πολύ καλά όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι, εκτός αυτών των δύο (φαίνεται θεωρούν ότι γνωρίζουν πια πολύ καλύτερα από εντολές και εντολείς).












Είπαν ότι όσο ήταν στη Βουλή η Ζωή ψήφιζε συνέχεια παρών!!! (παρούσα θα θέλανε να πούνε, αλλά να ήτανε αυτό το πρόβλημα...τα ΟΧΙ της Ζωής είναι που τους ενοχλούν). Ειρωνεύτηκαν την Πλεύση Ελευθερίας ως το μοναδικό αγωνιστικό αφήγημα το οποίο έχει απομείνει στο πολιτικό σύστημα.
Είπαν ότι το δημοψήφισμα έστειλε κάτι “επαναστάτες” στα σπίτια τους (!!).

Κατέληξαν τελικά ότι η έννοια “προδοσία” που αναφέρει η Ζωή είναι... ακροδεξιά ρητορική (…με το δικό τους μοναδικό τρόπο). Δεν προκαλεί εντύπωση από τη στιγμή που οι ίδιοι προσπαθούν να βαφτίσουν την προδοσία πολιτική… πράγμα βολικό για να μην πάει κανείς φυλακή για την καταστροφή της χώρας.

Όλο το τελευταίο διάστημα, πριν καταγγελθούν δημόσια, αναφέρονταν (χωρίς βέβαια να την κατονομάζουν, ως γνήσιες κότες) σε δικογραφίες που η Ζωή πήρε σπίτι της, σε φακέλους που καταχώνιασε, σε ντηλς με καναλάρχες για δικογραφίες, σε αμέλειες δικηγορικές, σε εργαζομένους που τους τρώνε τα λεφτά και τους απολύουν, σε κόμματα χωρίς ΑΦΜ που εισπράττουν χρήματα, σε πορνοστάρ που...έρχονται στο κόμμα, έχουν παραλληλίσει τη Ζωή με τον Τραμπ και με τον Σώρρα, έχουν κάνει σεξιστικές, ερωτικές, ομοφοβικές αναφορές, έχουν επιτεθεί σε καλλιτέχνες, φίλους και συνεργάτες της Ζωής χωρίς καμία αφορμή.

Δημοσιογραφία επιπέδου. (καλά πληρωμένου επιπέδου). "Δημοσιογραφία" του αμένσιωτου. Για να συκοφαντούν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί...

Για να λέμε τα πράγματα όμορφα:

Τη χρονική περίοδο όσων επικαλούνται αλλά και στο διάστημα που ακολούθησε, μέχρι τη στιγμή της επίθεσης λάσπης που τους βάλανε να στήσουν τους τελευταίους μήνες, πού ήταν και τι έκαναν αυτοί οι δύο;

Ο ένας:
-Συνεργάτης της Ζωής στη Βουλή και σύμβουλός της προεκλογικά το Γενάρη και το Σεπτέμβρη του ’15!!

-Επιθυμούσε να είναι υποψήφιος με τη ΛΑΕ, σε εκλόγιμη θέση.

-Χειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ιστοσελίδας της Ζωής μέχρι το καλοκαίρι του ’16.

-Υπεύθυνος επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας και χειριστής της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (πριν του αφαιρεθεί η αρμοδιότητα).

-Ήθελε να αναθέσει στη Ζωή την αγωγή που θα του έκανε ο Ν.Χατζηνικολάου, το Γενάρη του ’16 (προφανώς επειδή η Ζωή είχε υπάρξει τόσο...κακή δικηγόρος τα προηγούμενα έτη). -Ήθελε 10 μέρες αργότερα να πείσει τη Ζωή να εξαγγείλει τη δημιουργία του κόμματος από την εκπομπή του… Ν.Χατζηνικολάου.

-Ήθελε να κανονίσει συνάντηση της Ζωής με τον Σταμάτη Μαλλέλη του ΣΚΑΙ.

Ήταν, προφανώς, η εποχή της… αναζήτησης. Δυστυχώς για εκείνον, η Ζωή δεν ψαχνόταν.
-Υπέγραψε τη Διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας και την ημέρα της κατάθεσής της, την επέτειο του δημοψηφίσματος, ανακάλυψε και έγραψε ότι...το ΟΧΙ ανήκει στον Τσίπρα. 

Ο άλλος:

-Υπεύθυνος επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας και χειριστής του σάιτ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Πλεύσης και της Ζωής μέχρι τον Μάιο 2016, οπότε του αφαιρέθηκε η αρμοδιότητα.

-Συμμετείχε σε συναντήσεις για τη διαμόρφωση των θέσεων της Πλεύσης Ελευθερίας και επιθυμούσε να συγγράψει ο ίδιος τις θέσεις χωρίς να υπογράψει τη διακήρυξη. Κάτι που δεν έγινε φυσικά δεκτό.

-Ζήτησε να είναι η Ζωή μάρτυρας στην ονοματοδοσία του παιδιού του, τον Σεπτέμβρη 2016 και να παραστεί η Ζωή (αφού...τους είχε καταστρέψει!) στο πάρτυ της ονοματοδοσίας. Πολύ καλά πληρωμένη “δημοσιογραφία”.

Τα ονόματα τους δεν αναπαράγονται πια. Έχουν αναφερθεί πολλές φορές.
Τέλος στη διαφήμιση της ξεφτίλας τους.
Μπορούμε όμως να προσφέρουμε αυτό το video από την εναρκτήρια εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας.
Μέχρι τώρα το φωνάζαμε “το γύφτικο σκεπάρνι”.
Από σήμερα το λέμε “βρες τον πουλημένο”.


Πηγή:www.facebook.com/oxistanaitous/videos/1245184298928164/

Σχόλια