Ο Βιολογικός στο επίκεντρο συνάντησης της Συμμαχίας για το Νερό με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου


20-3-2017















Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Γαϊτάνη Λάζαρο είχαν σήμερα μέλη της Συμμαχίας για το Νερό, στο δικαστικό μέγαρο Βόλου, για το θέμα του Παγασητικού και την πρόθεση της δημοτικής αρχής Βόλου για αναθέσει σε ιδιώτη τη λειτουργία του Βιολογικού.
Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Συμμαχίας, «η συζήτηση ήταν γόνιμη σε όλα τα επίπεδα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι αντίθετες σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του Βιολογικού και της ΔΕΥΑΜΒ που θα λειτουργήσει ως απαρχή ιδιωτικοποίησης όλων των υπηρεσιών «φιλέτων» του Δήμου Βόλου (ΧΥΤΑ κτλ) , ότι πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού στον Βιολογικό και στην ΔΕΥΑΜΒ, να σταματήσει άμεσα η «τεχνητή » απαξίωση τους από την Δημοτική Αρχή Βόλου και να επανέλθει στα πρότερα επίπεδα ο βιολογικός καθαρισμός για να σταματήσει η μόλυνση του Παγασητικού.


Τέλος ότι το νερό δεν πωλείται, είναι και θα παραμείνει κοινωνικό αγαθό και όποιος επιχειρήσει να το ξεπουλήσει στη βάση μνημονιακών πολιτικών ή ιδίων συμφερόντων, θα τους βρει απέναντί του».

Πηγή:e-thessalia.gr/o-viologikos-sto-epikentro-synantisis-tis-symmachias-gia-nero-ton-proedro-tou-dikigorikou-syllogou-volou/

Σχόλια