ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:Στη Βαστίλη αύριο η Ζωή, στο πλευρό του Ζαν Λυκ Μελανσόν.


Στη Βαστίλη αύριο η Ζωή, στο πλευρό του Ζαν Λυκ Μελανσόν.
















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17 Μαρτίου 2017

Στη Γαλλία μεταβαίνει αύριο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσκεκλημένη του υποψηφίου Προέδρου της Γαλλίας Jean Luc Melenchon και του κινήματός του, France Insoumise (Γαλλία Ανυπότακτη).
Πρόκειται για μια ακόμη από τις πολλές κοινές δράσεις της Ζωής και του Ζαν Λυκ Μελανσόν, που από τον Αύγουστο 2015 συνεργάζονται για την κατάρτιση ενός εναλλακτικού σχεδίου για τους λαούς της Ευρώπης (Plan B)
















Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης θα εκπροσωπήσουν την Πλεύση Ελευθερίας και το κίνημα «ΟΧΙ στα Ναι τους» στη μεγάλη διαδήλωση του κινήματος του Jean Luc Melenchon στη Βαστίλη, εκεί από όπου ξεκίνησε η Γαλλική Επανάσταση.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια της 4ης Διάσκεψης του Plan B που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Ρώμη. Τη Διάσκεψη άνοιξαν Ζωή και Jean Luc και στη διάρκεια των διήμερων εργασιών συζητήθηκαν οι τρόποι άμυνας και θωράκισης λαών και κρατών απέναντι στους τραπεζικούς και νομισματικούς εκβιασμούς της Ε.Ε., ενώ υπήρξε ειδικό πάνελ για την Ανυπακοή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου εκ μέρους της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η Διάσκεψη υιοθέτησε Διακήρυξη με πλήρη στήριξη της Γενικής Ανυπακοής, στην οποία καλεί τους πολίτες η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Επίσης, στην ίδια Διακήρυξη υιοθετείται η θέση της Ζωής «Καμμία διαπραγμάτευση με τους δυνάστες του ελληνικού λαού. Στήριξη της αντίστασης και της ανυπακοής».

Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για τις διεθνείς δράσεις.


Πηγή:Πλευσή Ελευθερίας

Σχόλια