Μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας στην Μαγνησία-Γιάννης Καίρας:Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν επίσης, η Ένωση Προσώπων του υπό σύσταση σωματείου «Δικαιοσύνη για όλους» αλλά και ένας πολίτης.


6-3-2017



















Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν επίσης, η Ένωση Προσώπων του υπό σύσταση σωματείου «Δικαιοσύνη για όλους» αλλά και ένας πολίτης. Η εκ των εκπροσώπων του σωματείου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως η υπόθεση της Siemenes είναι «το σκάνδαλο των σκανδάλων» για το οποίο δεν επιθυμούν να αποδοθεί Δικαιοσύνη, ούτε τα κόμματα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία «δεν ακύρωσε τον μειωτικό για το Δημόσιο εξωδικαστικό συμβιβασμό με την γερμανική εταιρία», ούτε οι δανειστές και η Γερμανία «που ασκούν πιέσεις».

Ζήτησε επίσης από το δικαστήριο, να αποδεχθεί την δήλωση παράστασης, κάνοντας λόγο για δικαίωμα των πολιτών να παρασταθούν στην δίκη, λόγω «νομοθετικής και δικαστικής αδράνειας» που επιδείχθηκε στην υπόθεση, ενώ έβαλε κατά του Δημοσίου και του ΟΤΕ ότι «παρίστανται υποτυπωδώς και λειτούργησαν πλημμελώς».


Πηγή:www.facebook.com/yianniskairas

Σχόλια