Με επιτυχία το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ στη Θήβα


8-3-2018










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ στη Θήβα

Στο πλαίσιο ανταλλαγής πολιτιστικών δράσεων και τόνωσης των φιλικών σχέσεων ανάμεσα στα μέλη ΚΑΠΗ, πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία από τα ΚΑΠΗ Θήβας και Βαγίων του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας το “6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ ΚΑΠΗ” , την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ: Θηβών- Βαγίων, Αλίμου, 3º ΚΑΠΗ Μελισσίων, Κρυονερίου, Νέας Σμύρνης και η Χορωδία ΑΡΜΟΝΙΑ της κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές, ανανεώνοντας το ραντεβού για το “7ο Χορωδιακό Φεστιβάλ” του χρόνου, αφού πλέον αποτελεί θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή αναμνηστικών δώρων στους μαέστρους των χορωδιών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κα. Ιουλία Κοντού, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ. Κων/νος Χαρέμης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελεώνα κα. Δέσποινα Κατσέλη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία σε αναψυκτικά και νερά το κατάστημα “cafe VOGLIS”


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια