EviaZoom.gr - Στη Χαλκίδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας


2-3-2018












Ματαιώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες και μεγάλη ένταση ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας που ήταν να διενεργηθεί, λόγω χρεών σε τράπεζα, το απόγευμα της Τετάρτης (28-02-2018) στο συμβολαιογραφικό γραφείο της Ευτυχίας Καραστάθη στο κέντρο της Χαλκίδας...

Το «παρών» έδωσαν μέλη της τοπικής πρωτοβουλίας ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά και η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως και μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», ανάμεσα τους και τα αδέρφια Λεωνίδας και Ηλίας Παπαδόπουλος.

Η κατοικία βρίσκεται σε περιοχή λίγο έξω από τη Χαλκίδα και βγήκε στο «σφυρί» για χρέη ύψους 450.000 ευρώ που οφείλει σε τράπεζα ως εγγυητής ο Πέτρος Αλωνιάτης, ο οποίος τόνισε πως στο συγκεκριμένο σπίτι διαμένει η κόρη του μαζί με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Μεγάλη ένταση επικράτησε έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου η οποία δεν εμφανίστηκε καθόλου, αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι βρίσκοταν μέσα στο γραφείο. Στο σημείο έσπευσαν ο Ταξίαρχος Γεώργιος Νικολιδάκης και ο βοηθός του Κώστας Λάμπρου οι οποίοι ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τους συγκεντρωμένους και ειδικά με τα αδέρφια Παπαδόπουλου και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για την ιστορία, τα ΜΑΤ δεν έκαναν την εμφάνιση τους.


Πηγή:Eviazoom.gr tv

Σχόλια